Založ si blog

paralely…len tak

Tisíckrát napísané, stokrát vyrozprávané a nespočetne krát nevyslovené.Pozorne sledujem predvolebné dianie u našich susedov a u nás na matičke Slovači a opať raz a znova sa nestačím čudovať, v akom pátose sa hašteria naši volení zástupcovia.Vyťahujeme maďarské karty,15 ročné zmenky a ňáku privatizáciu, ktorá sa odohrala v čase viac než kovbojských po revolúcii.Žijeme v novom storočí, kde sa odohrávajú iné problémy pod rúškou globalizmu a lobistov.V neposlednej rade aj nacionálnych skupín, prirodzene v hospodársky slabších krajinách vid.smer juh.

Nedá mi nepripomenúť vystúpenie pána všetkých sloveniek a slovákov Jána Slotu v STV, kde sa jemu vlastným štýlom obul do moderátora, ktorý len nedávno vyšiel zo školskej lavice a nevie si zjednať rešpekt v štúdiu.V paralele porovnávam vo svojej profesionalite špičkového Václava Moravce na ČT, ktorý nielenže sa tomu venuje 24 hodín denne, ale vtipným štýlom dokáže zhodiť aj takú osobnosť akou je pán Schwarzenberg.V priamej diskusii bol rád, že sa „prebudil aj pán Schwarzenberg“,keď pol roka na to figuroval v reklame na energetický nápoj.Na bilborde bol vyfotený, keď zaspal v európskom parlamente.

Preto mi nedá, keď sa celý národ bojí sa čolen ozvať na mítingoch a predvolebných seansách našich strán.Sú to naši zástupcovia, ktorí by mali slúžiť nám.Paralela s mítingami ČSSD, keď to Paroubek schytal na plnej čiare a národ ho vyprevadil spŕškou vajec z tribún.Prirodzene može si za to sám , svojím útočením na všetko živé kol seba.

Zatiaľ spíme a nedáme sa prebudiť, kým sa neotvoria volebné miestnosti.Možno bude pekne v ten víkend a pôjdeme sadiť paradajky na naše záhradky.A možno bude Mečiar prezident a možno…

Choďte voliť, aby sme si nemuseli vyčítať, že v parlamente sedí niekto…koho sme nechceli.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1010x
Priemerná čítanosť článkov: 1010x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy